Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Samsun Haberleri

Samsun’da hayvanseverler tarafından bulunan hasta sokak köpeği, Büyükşehir Belediyesi’nin Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezi’nde tedavi edildi. Meme tümörü teşhisi konulan köpek ameliyat edildi.

Samsun’un İlkadım ilçesinde hayvan severler tarafından bulunan sokak köpeğine Büyükşehir Belediyesi sahip çıktı. Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezi’ne getirilen köpek, burada veteriner hekimler tarafından muayene edildi. Meme tümörü teşhisi konularak ameliyata alındı. Veteriner hekimlerin müdahalesi ile başarılı bir şekilde tümörü alınan köpeğin tedavisi sürüyor.

Veteriner Hekim Paria Tabatabaei, meme tümörü teşhisi konulan köpeğin tüm tedavisinin yapıldığını belirterek, “Hayvan severler tarafından bulunarak bize getirildi. Yapılan muayenesinde meme tümörü teşhis ettik. Tümörü temizledik. Şuan çok sağlıklı durumda. Yoğun tedavi ve beslenmesi yapılıyor. Eski gücüne ve sağlığına en kısa zamanda kavuşacaktır” dedi.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri