Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taraklı Belediyesi'nde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı yapıldı.

        Hizmet binasında yoğun katılımla gerçekleşen programa, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Habip Önel, İlçe Emniyet Amiri Uğur Doğan, MHP İlçe Başkanı Halim Cingöz, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Özen, daire müdürleri, meclis üyeleri, siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

        Yakından ilgilendiği misafirlerin bayramını tebrik eden Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, "Bayram vesilesiyle gurbetteki ve ilçemizdeki hemşehrilerimizle bir kez daha bir aradayız. Vatandaşlarımızın kazasız, belasız, sağlıklı ve huzurlu bayram geçirmelerini temenni ediyorum." dedi.

        Katılımcılara baklava, sarma ve çay ikramı da yapıldı.

        Başkan Pilavcı, daha sonra bayramda mesailerini sürdüren kolluk kuvvetleri ile sağlık ve itfaiye personelini görevleri başında ziyaret etti.

        Özverili çalışmaları için kendilerine teşekkür eden Pilavcı, "Artık geleneksel hale getirdiğimiz bu ziyaretlerde nöbet tutan kurum çalışanlarımızın bayramlarını tebrik ediyoruz. Kendilerine kolaylıklar diliyoruz. Ülkemizin huzuru, güvenliği, refahı için görev başındalar." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa