Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Alemdar, mesajında, "11 ayın sultanı" ramazanın ardından bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

        Tüm vatandaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Alemdar, "Bizleri bayrama ulaştıran rabbimize sonsuz şükürler olsun. Bayramlar birlikteliği kuvvetlendiren, kardeşliği pekiştiren, sevgiyi, iyiliği ve güzelliği yayan çok özel zamanlardır. Bu vesileyle bayramlarda büyüklerimizi ziyaret edelim, birlikteliği artıralım." ifadelerini kullandı.

        Alemdar, bayramın en güzel şekilde geçmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli tedbirleri aldıklarını aktararak, şunları kaydetti:

        "Nöbetçi ekiplerimiz bayramda da çalışmalarına devam edecek. Belediye otobüslerimiz bayramın 3 günü hemşehrilerimize ücretsiz hizmet sunacak. Bu mübarek zamanların acı ve gözyaşının hakim olduğu Gazze başta olmak üzere, tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa