Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Saçının Kesildiğini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Saçlarının Kesilmesi Anlamı Nedir?

        Rüyada Saçının Kesildiğini Görmek

        Rüyada saçının kesildiğini görmek, rüya sahibinin olumsuz bazı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder. Rüya tabircileri tarafından rüya sahibinin kötü olaylar karşısında zarara uğrayacağı bildirilmiştir. Kişinin yaşadığı sıkıntılardan dolayı kendisini çevreye karşı çok iyi yansıtamayacağı ve uzun bir süre bu sıkıntılar ile başa çıkmaya çalışacağı konusunda uyarıcı bir rüyadır. Diğer yandan bu rüya, bazı rüya alimlerinin olumlu şekilde ele aldığı bir yoruma sahiptir. Buna göre rüya sahibinin bolluk ve bereketli bir hayat süreceğine ve büyük bir kazanç kapısına sahip olacağına delalet eder.

        REKLAM

        Genel olarak rüyada saç kestirmek şu şekilde yorumlanır:

        • Zarara uğramak
        • Sıkıntılı bir dönem
        • Hastalık
        • İş hayatında başarılı bir dönem
        • İyi bir kazanç elde etmek
        • Manevi kuvvet

        Rüyada Saçının Başkası Tarafından Kesildiğini Görmek

        Rüyada saçının başkası tarafından kesildiğini görmek, rüya alimleri tarafından olumsuz yorumlanmaktadır. Buna göre rüya sahibinin maddi açıdan zor bir süreç geçireceğine ve iş hayatında sıkıntılar yaşayacağına delalet eder. Tüm bu süreçte kişinin psikolojik açıdan zorlanacağı da rüya tabircileri tarafından bildirilmiştir. Bu dönemde rüya sahibinin yeni iş ve yeni çevreye ihtiyacı olacağı için harekete geçmesi gerektiğinin bir mesajıdır.

        Rüyada Başkasının Saçının Kesildiğini Görmek

        Bir yandan olumlu, diğer yandan olumsuz bir yoruma sahip olan rüyada başkasının saçının kesildiğini görmek, rüya sahibinin iç dünyasında boşluk yaşadığı ve bir takım şeyler için üzüntü çektiğine delalet eder. Bu sürecin hemen geçeceğini ve kişinin sıkıntılarından hızlı bir şekilde kurtulacağını simgeleyen bu rüya, gerçek hayatta büyük bir mutluluk anlamına gelir. Rüya sahibinin manevi yönden güçlü bir kişiliğe sahip olduğunu ve iş hayatında büyük bir başarının kendisini beklediğini işaret eder.

        Rüyada Saçlarının Kesildiğini Görmek

        Rüya alimlerinin yorumladığı rüyada saçlarının kesildiğini görmek, kişinin bazı belalar karşısında güçlü ve kuvvetli olacağına işarettir. Rüya sahibinin yapmış olduğu bazı hatalardan dolayı zor duruma düştüğüne ve bu durumdan tövbe ederek kurtulacağına delalet eder. Kişi tövbe ederek, maneviyatını korumalı ve yaptığı hatalardan ders çıkarmalıdır.

        Rüyada Birinin Saçının Kesildiğini Görmek

        Rüyada birinin saçının kesildiği görmek, başkasının saçını kesildiğini görmek ile aynı anlamlar taşımaktadır. Diğer yandan rüya sahibinin başına bir takım olumsuz olaylar geleceğini simgeleyen bir rüyadır. Bazı rüya tabirlerine göre ise rüya sahibinin çevresindeki kişilerin zor bir duruma düşeceğine delalet eder. Ancak rüya sahibinin elinden herhangi bir şey gelemeyeceği için üzüleceği anlamına gelir. Ayrıca bazı kişiler için büyük bir mutluluk anlamına gelmekle birlikte, iyi bir kazanç kapısı elde edeceğine işaret eder.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Gülçin Bereket
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa