Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Hoşlandığım Kişiyi Görmek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Hoşlandığın Erkeği ve Kadını Görmek Anlamı Nedir?

        Rüyada Hoşlandığın Kişiyi Görmek

        Hayırlı kabul edilen rüyalar arasında yer almaktadır. Rüya sahibinin başarılı ve huzurlu zamanlar geçireceğinin habercisi olarak kabul edilmektedir. Mutluluk kapılarının aralacağına, huzurlu ve bereketli günler geçirileceğine işaret ettiği gözlemlenmektedir. Eğer rüyayı gören kişi bekar ise yakın zamanda evleneceği şeklinde yorumlanmaktadır. Güzel bir rüya olarak kabul edilmektedir.

        Rüyada Hoşlandığın Erkeği Görmek

        Bir kadının rüyasında hoşlandığı erkeği görmesi gönlünün rahat edeceğine, çevresine olumlu bir hava vereceğine işaret etmektedir. Eğer bir kadın rüya sırasında hoşlandığı erkeği görür ise aşık olacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, huzurlu günler geçireceğine, evliliğinin hayırlı olacağına yorulmaktadır. Hayırlı ve bereketli bir rüya olduğu söylenmektedir. Rüyada hoşlandığın erkeği görmek aynı zamanda bolluk ve berekete, maddi anlamda sıkıntı yaşanmamasına, sorunların giderilmesi ve problemlerin çözülmesine işaret etmektedir.

        REKLAM

        Rüyada Hoşlandığın Kadını Görmek

        Erkek tarafından hoşlanılan kadının görülmesi evlilik kapısının açılmasına işaret etmektedir. Aynı zamanda bu kadını karşı duygularının oldukça yoğun olduğuna, birlikteliğin ciddi ilerleyeceğine, gidişatın güzel olacağına işaret ettiği de söylenmektedir. Genel olarak hayırlı ve güzel bir rüyadır. Bunun dışında maddi sıkıntıların ve manevi sıkıntıların artık son bulacağının da habercisi olarak bilinmektedir. Rüyada hoşlandığın kadını görmek genel olarak hayırlı bir rüya kabul edilmektedir.

        Rüyada Hoşlandığın Kişi ile Konuşmak

        Rüya sahibinin bazı nasihatler alması gerektiğine işaret etmektedir. Eğer son dönemlerde bazı sıkıntılar yaşanıyor ise bu sıkıntıların çevreden alınacak olan destek ile hafifletileceğinin işaretidir. Yardımlaşmanın ve dostluğun habercisi olarak yorumlanmaktadır. Etrafta onu seven insanların olduğunun da göstergesidir. Bunun yanı sıra hayatta bulunan tüm sorunların kısa bir süre sonra düzeleceğine ve aynı zamanda eski rahatlığa yeniden kavuşulacağına işaret etmektedir.

        REKLAM

        Rüyada Hoşlandığın Kişiye Sarılmak

        Rüya sahibi rüyasında hoşlandığı kişiye sarıldığını görmekteyse bu durum hoşlanılan kişi ile uyum yakalanacağının ve karşılıklı sıcaklık hissedileceğinin habercisi olarak kabul edilmektedir. Eğer rüya sahibinin hayatında bazı sorunlar var ise bu sorunlarda güçlü çıkacağının, ayakta duracağının işaretçisi olduğu da bilinmektedir. Rüyada hoşlandığın kişiye sarılmak, zor günlerde etrafta sevilen kişilerin desteğinin bulunacağının da işareti olarak kabul edilmektedir.

        Bolluk ve bereket kapılarının açılacağının, hayatın daha güzel bir gidişata yöneleceğinin, mutluluğun ve huzurun da habercidir.

        Rüyada Karşılıksız Sevdiğin Kişiyi Görmek

        Eğer bir kişi rüyasında sevdiği ancak karşılık alamadığı birini görür ise bu durum doğru yolda olduğunu habercisidir. Bulunduğu yol doğru olduğundan dolayı etrafından takdir alacağı söylenmektedir. Bu rüya aslında hayırlı bir rüya olarak tanımlanmaktadır. Rüya sahibinin çevresi tarafından çok destek alacağına ve bu destekler sayesinde istediklerine kavuşacağına işaret etmektedir. Rüyada sevdiğin kişiyi karşılıksız görmek genel olarak hayırlı ve güzel bir rüya olarak kabul edilmekte ve ayrıca kişinin doğru adımlar attığına işaret olduğu söylenmektedir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa