Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Gümüş Yüzük Takmak Ne Anlama Gelir? Rüyada Gümüş Yüzük Takmanın Anlamı Ne Demek?

        Gümüş yüzük takmak, umulmayan bir yerden mal veya para kazanma şansına işaret eder. Bir kimsenin gümüş yüzük görmesi, malının ve mülkünün artacağına ve hükümdarlığa ulaşacağına işarettir. Bu aynı zamanda devredilen mal ve mülkün helal olduğu anlamına da gelir. Rüyada gümüş yüzük gören kimsenin ilim ve irfanının artacağına da yorumlanır.

        Rüyada Gümüş Yüzüğü Parmağında Görmek

        Rüyada yüzük görmek genellikle hayırlı olarak yorumlanır. Pahalı bir yüzük görmek, rüya sahibinin saygı ve güveninin artacağına, çevresindeki insanların arzusunu kazanacağına, malının, mülkünün ve gelirinin artacağına, bekarlar için ise yakın zamanda bir aile kuracağına veya bir ilişkiye başlayacağına işarettir. Rüyada gümüş yüzüğü parmağında görmek rüyada yüzük görmek, bir ev, araba veya bir hayvan sahibi olmaya delalettir. Gördüğünüz rüya size mutluluk veren ve kalbinizi rahatlatan bir rüya ise, iyi sayılır. Rüyada rengi solmuş, bakımsız, eski, yaşlı ve kötü bir yüz görmek, geçici bir takım talihsizlikler veya zorluklar yaşayabileceğiniz anlamına gelir.

        REKLAM

        Rüyada Birine Gümüş Yüzük Hediye Etmek

        Rüyada hediye olarak yüzük almak, aşkla ilgili dileklerinizi erteleyebilecek bir duruma işaret edebilir. Ancak bu gelişme size olumlu etki yapabilir. Rüyada birine gümüş yüzük hediye etmek Birine gümüş yüzük hediye etmek, yakın zamanda iyi bir dost edineceğinize ve bu arkadaşlığın size fayda sağlayacağına işaret eder. Pırlanta taşlı yüzük takmak ise evlenme teklifi anlamına gelebilir. Kendi yüzüğünü başkasına takmak, evli çift arasında üçüncü bir kişinin varlığı veya şüphe nedeniyle güvensizlik oluşması anlamına gelir.

        Rüyada gümüşten yapılmış bir yüzük görmenin, pek çok hayra, hayatta yükselmeye ve hükümdarlığa işaret eder. Bazı rüya alimleri rüyada yüzüğü çıkardığınızı veya yüzüğü kırdığınızı görürseniz, bu rüyada hayır yoktur der. Bekar bir kızın gümüşten yapılmış bir yüzük aldığını görmek, o kişinin yakın zamanda bir ilişkiye gireceğine ve Allah'ın izniyle yakında evlilikle sonuçlanacağına delalettir.

        REKLAM

        Rüyada Gümüş Yüzüğün Kırılması

        Rüyada kırık yüzük gören kimse, uzun süre üstesinden gelemeyeceği bazı sorunlarla karşılaşacağına işaret eder. Rüyada yüzüğün kırılması, kişinin değerinin düştüğüne ve insanlar nezdinde değer kaybına işaret eder. Bu rüyayı gören kişi yüksek bir konumda ise kısa sürede statüsü düşer, yüzüğü gören kişi de ayrılır. Bazen bu rüya aile konforunun bozulmasına, kişinin sevdiği kişiden ayrılmasına neden olacak gelişmelere işaret eder.

        Rüyada kırık yüzük görmek, ilişkilerinizde yaşadığınız sorunlara ve bir çıkış yolu aradığınıza işaret eder. Rüyada gümüş yüzüğün kırılması sevdiği kişiye karşı duygularından emin olmayan bir kişi olacaktır. Rüyada gümüş yüzüğün kırıldığını görmek, rüyayı gören kişinin dine karşı görevlerinde yetersiz kaldığına, rüyayı gören kişinin sıkıntı çekeceğine, vaatlerde bulunamayacağına ve bu durumun o kişinin ruh halini etkileyebileceğine delalettir.

        Rüyada yüzük taşının kırıldığını gören kişi, o kişinin hayatında büyük bir mutsuzluğa işaret eder. Bu rüya, kişinin iş ortamında saygısının kaybolmasına ve tüm olumsuzluklara karşı dikkatli olması gerektiğine işaret eder. Rüyada yüzük taşının kırıldığını gören kişi, o kişinin hayatında büyük bir mutsuzluğa işaret eder. Bu rüya, kişinin iş ortamında saygısının kaybolmasına ve tüm olumsuzluklara karşı dikkatli olması gerektiğine işaret eder.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa