Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Cam Kırılması Görmek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Cam Bardak Kırılması Anlamı Nedir?

        Gerçek hayatta, kırık camın varlığı iyiye işaret değildir; çünkü yaralanmalar, kazalar veya ağrı ile ilişkilidir. Bununla birlikte, rüyalarda görünüşü o kadar olumsuz değildir. Bu durum, cam gördüğünüzde nasıl hissettiğiniz ve hatta rüyanın nasıl bittiği gibi çeşitli unsurlara bağlı olacaktır.

        Rüyada Cam Kırılması

        Rüyada cam kırılması görmek; yaşadığınız hayatta motivasyon eksikliği, güvensizlik ve kontrol kaybı ile ilgilidir. Yapacak pek bir şey kalmadığını hissettiğiniz ve adeta bir durağanlık döneminde olmanız mümkündür. Ayrıca, kendinizden ve başardıklarınızdan memnun olmadığınızı gösterir. Daha ileri gidebileceğinizin farkındasınızdır ve bu duygu sizde biraz hayal kırıklığı yaratıyor.

        REKLAM

        Rüyada Cam Bardak Kırılması

        Rüyada cam bardak kırılması, kritik ve olumsuz anları haber verir. Bir hastalığın, birinin ölümünün, ilişkinin sona erdiğinin habercisidir. Hayal edilen cam gözlerinizin önünde kırılırsa, rüya aceleci eylemlere karşı uyarır. Aile içinde çatışmalara yol açacak yanlış anlama olasılığı ve yüksek duygu yoğunluğu vardır. Aile üyeleri size kin besleyebilir ve çekip gidebilir. Bundan kaçınmak için duygularınızı daha iyi kontrol etmeye çalışın, aceleci ve kategorik sonuçlar çıkarmayın.

        Rüyada Telefonun Camının Kırılması

        Rüyada telefonunun camının kırılması yanlış anlaşıldığınızı hissettiğinize işaret eder, ancak aynı zamanda üzüntü derecesi çok yüksek bir insan olduğunuzu ve aynı zamanda yalnızlıktan korktuğunuzu da gösterir. Kişinin çevreyle nasıl ilişki kurduğunu düşünmesi tavsiye edilir. Cep telefonunun düşüp kırıldığına dair başka bir yorum, hayatınızda çok önemli olan birini özlemekle ilgilidir. Bir diğer anlamı da bilmemeniz gereken şeyler olduğuna ya da bilmemenizin daha iyi olduğuna fakat elinizde olmayan sebeplerden dolayı ekranınızın açılmayacağına delalettir. Uzun süredir endişelendiren herhangi bir konuyu açıklığa kavuşturmak mümkün olabilir.

        Rüyada Evin Camının Kırılması

        Rüyada evin camının kırılması, hayata karşı olumsuz tutumunuzu gösterir. Geleceğinizle ilgili büyük bir korkunun sizi istila ettiğini gösterir. Bunun nedeni, bunun çok belirsiz olduğunu hissetmenizdir. Rüyada pencere camının kırıldığını gördüyseniz ve bu sizin durumunuzsa, mutlaka başkalarının söylediği şeylere çok çabuk inanan bir insansınız. Çevrenizdekilerin size verdiği öğütlere kendinizi kaptırmışsınızdır. Bunun nedeni, kendi kararınızı vermeye hazır olmadığınıza inanmanızdır. Ayrıca, girişiminizde başarısız olacağınızdan ve başkalarının alay konusu olacağından korkuyorsunuz.

        REKLAM

        Rüyada Gözlük Camının Kırılması

        Rüyada gözlük camının kırılması yorumu tam olarak dünyayı görme biçiminize, çevrenizi anlama biçiminize, gerçekliği algılama biçiminize yöneliktir. Anksiyeteden muzdarip olduğunuz veya takıntılı düşüncelerle realitenizin çarpıtıldığı zamanlar gibi birçok ana vurgu yapılır. Örneğin, her şeyin karanlık olduğu ve tek bir rengi ayırt edemediğiniz depresyon dönemi ve stresin sizi hayattan alıkoyduğu zamanlar gibi. Gözlüksüz göremediğin için çözüm bulamıyorsunuz, çünkü şu anda her şeyi çarpık görüyorsunuz. Hayatınızı ve koşullarınızı objektif bir şekilde görmek için yardım istemeniz gerekebilir. Kendi dünyanızı, başka bir perspektiften görmeniz gerekiyor.

        Rüyada Kırık Cam Parçaları Görmek

        Rüyada kırık cam parçaları gördüyseniz, muhtemelen istediğiniz gibi iletişim kurmakta sorun yaşıyorsunuzdur. Bir tehlike uyarısı ile ilgili olduğu için olumsuz bir tekilliktir. Belki çevrenizdeki biri hayatınızı kıskanıyor ve başarılarınızı sürdürmek için size ihanet etmeyi düşünüyordur. Kime güvenebileceğinizi bilmek için yakın çevrenizi değerlendirmenizde fayda var. Aynı şekilde, bir iş arkadaşınız veya akrabanızla bir sorununuz olduysa, bu rüya size yanlış anlaşılmayı çözmeye çalışmanız gerektiğini söyler. Böylece her iki taraf da barışacak ve uyum sürecektir.

        Rüyada Pencere Camı Kırmak

        Rüyada pencere camı kırmak, güçlü bir değişim arzunuz olduğunu gösterir. Ancak bu rüya hakkında daha çok öne çıkan şey, hedefinizin peşinden gitmek ya da gitmemek için bir iç çatışmanın olmasıdır. Bu, esas olarak insanların ne söyleyeceğinden duyduğunuz korkudan kaynaklanmaktadır. Başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğüne çok önem veriyorsunuz. Bu, olduğu gibi hareket etmenize izin vermez. Değişebileceğinizi ve bu hayatta her şeyi başarabilecek bir insan olacağınızı düşünün ve başkalarını unutun.

        Rüyada birinin cam kırdığını görmek

        Rüyada birinin cam kırdığını görmek, bu sizin de değişimden korktuğunuzu gösterir. Şu anda olduğunuz gibi gelen problemlerle yüzleşemeyeceğinizi gösteriyor. Bu, bilinçaltınızın sizi bu tutumu değiştirmeniz gerektiği konusunda uyardığı anlamına gelir. Aksi takdirde kolayca çözemeyeceğiniz daha büyük sorunların içine gireceksiniz. Bu, gençlerde çok görülür ama hayatta pek başarılı olamayan biriyseniz de görebilirsiniz. Başarısızlıklar sizi yeni şeyler denemekten korkan biri yapmış olabilir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa