Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi, eylül ayı birinci toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün başkanlık ettiği toplantıda, gündemde yer alan maddeler müzakere edilerek karara bağlanırken bazı maddeler de ilgili komisyonlara sevk edildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce söz alan siyasi parti grup başkanvekilleri 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'na ilişkin öneri ve temennilerini dile getirdi. Meclise bir sunum yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi'nin eğitim ve öğretime yönelik olarak yaptığı katkıları anlattı. Başkan Akgün konuşmasında şunları söyledi:

"BELEDİYE İLE VATANDAŞI BİRLEŞTİREREK YAPTIK"

"Milli eğitim meselesine Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün göstermiş olduğu yoldan bakıyoruz. O açıdan bakıyoruz. O nedenle bugüne kadar belediye ile vatandaşı birleştirerek birlikte yaptık. Bazısını belediyenin imkanlarıyla yaptık. Yüzde 90'ını belediye vatandaş ortaklığıyla yaptık. Bu süreçte 8 lise, 9 ilkokul ve ortaokul, 6 anaokulu ve kreşi Türk milli eğitimine kazandırdık. Esas olan bunu başarabilmektir."

"4 BİN 100 ÖĞRENCİMİZE DESTEĞİMİZ SÜRECEK"

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'nda da dar gelirli ailelerin yanlarında olunacağını kaydeden Başkan Akgün, "Bu eğitim öğretim döneminde de 4 bin 100 öğrencimize beslenme, okul kıyafeti ve burs desteğimiz kesintisiz olacak sürecek” dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ