Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Polemik Medya İrem Sak kırdı geçirdi!

        İrem Sak dün geceye damgasını vurdu. Ali Biçim'in ilk programına katılan İrem Sak izleyenleri gülme krizine soktu. Çektiği Vine'larla takipçilerine hoş sürprizler yapan İrem Sak bu kez Ali Biçim'in yeni şov programına katılarak adından söz ettirdi. İrem Sak program boyu yaptığı espirilerle geceye renk kattı.

        Komedyen, oyuncu ve müzisyen kimliğiyle genç şovmen Ali Biçim'in; ünlü konuklar, sürpriz sahne şovları, canlı müzik performanslar ve birbirinden komik skeçlerle izleyenlere keyifli dakikalar vaat ettiği “Ali Biçim Show”, FOXTV'de ekran yolculuğuna dün gece başladı. Biçim ilk bölümde, Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Tülay karakteriyle ünlenen oyuncu İrem Sak ve şu sıralar Derin Darbe adlı şarkısıyla adından söz ettiren Tuğba Özerk'i ağırlayacak.

        İrem Sak Kimdir?

        İrem Sak 1986 yılında Sivas'ta doğdu. İlkokul ortaokul ve liseyi burada tamamlayıp, 2006 yılında üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi.İrem Sak İstanbul Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Lise yıllarında birkaç tiyatro oyununda yer alan İrem, 2008 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde Sizinkiler adlı oyunda Zeytin karakterini canlandırdı.

        İrem Sak aynı yıl içerisinde "Dominos Pizza, Garanti Bankası, Coffe Mate, Allianz, Teknosa ve Money Club" reklamlarında oynadı. İlk kamera deneyimini Şen Yuva adlı dizide Şehrazat karakteriyle edindi. Ardından 2011 yılında Meltem Bozoflu'nun yönettiği bir BKM yapımı olan 5'er Beşer programında Sinem karakterini canlandırdı. Fakat 5'er Beşer programının televizyon ömrü çok uzun sürmedi. Kanal D'de yayınlanan Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı " Yalan Dünya " adlı dizide Tülay karakterini canlandırmaya başlamıştır. 2012 yılındaki Altın Kelebek Ödülleri'ni Sarp Apak ve Öner Erkan ile birlikte sunmuştur.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa