Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Pendikspor: 0 - Fenerbahçe: 5 | MAÇ SONUCU - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Pendikspor'a konuk oldu. Müsabaka düşük tempoda başlarken sarı-lacivertliler ilk dakikalarda sakatlıklarla boğuştu. Rodrigo Becao yaşadığı ağrı sonrasında oyuna devam ederken kasığında gerilme hisseden Fred ise 11. dakikada yerini Zajc'a bıraktı.

        Mücadelede gol perdesi 30. dakikada açıldı: Sağ kanattan bindiren Osayi topla buluştu ve içeri çevirdi ancak kaleci Erdem Canpolat topu kontrol edemedi ve kendi kalesine topu yollamış oldu.

        MAÇIN DAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN
        REKLAM

        Sarı-lacivertliler 42. dakikada farkı ikiye yükseltti: Kullanılan köşe vuruşunda Szymanski'nin ceza sahası dışına gönderdiği topta İrfan Can gelişine topa vurdu ve savunmaya çarpan top ağlara gitti. Gol VAR kontrolünün ardından onaylandı ve Pendikspor santrayla oyunu başlattı.

        İlk 45 dakikada başka gol olmadı ve Fenerbahçe devrede soyunma odasına önde gitti.

        İlk yarıda ağrı hisseden Rodrigo Becao, Fenerbahçe teknik heyeti tarafından riske edilmedi ve ikinci yarının başında Oosterwolde oyuna dahil oldu.

        Pendikspor 58'de gole yaklaştı ancak Diaby sonuç alamadı: Görkem'in pasında savunma arkasına sarkan Diaby karşı karşıya pozisyonda topu auta yolladı.

        66. dakika oynanırken bu kez Dzeko sahne aldı: Savunma arkasına sarkan Szymanski topu sürdü ve boş pozisyondaki Dzeko'ya pasını aktardı Dzeko ise topu boş ağlara gönderdi.

        Bu golden sonra da rahat bir futbol sergileyen sarı-lacivertliler, 78'de Dzeko ile 4. golünü buldu: Sol kanatta Ferdi'nin pasında topla buluşan Dzeko düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

        86. dakika oynanırken Pendikspor'un uzaklaştıramadığı tehlikeli atakta topla buluşan Dzeko, yerden yaptığı vuruşla kendisinin üçüncü takımının beşinci golünü kaydetti ve aynı zamanda maçın sonucunu da söyledi: 5-0.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa