Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Seçim Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Yunanistan muhalefet partisi PASOK'un lideri ve Avrupa Parlamentosu (AP) milletvekili Nikos Andrulakis, dinleme skandalıyla ilgili Başbakan Kiryakos Miçotakis'i eleştirerek, "Şikayette bulunduğum gün dosyamın imha edildiğini de biliyoruz. Biz yasal ve şeffaf bir şekilde bunun neden meydana geldiğini öğrenmek istiyoruz." diye konuştu.

AA'nın haberine göre; Fransa'nın Strazburg kentinde toplanan AP Genel Kurulunda, Andrulakis ve AB Komisyonunun Adaletten Sorumlu Üyesi Didier Reynders'ın katılımıyla oturum düzenlendi.

Andrulakis, AP'deki meslektaşlarına cep telefonunun dinlendiğini fark ettiklerini için teşekkür etti. PASOK liderliği için seçime gidileceği sırada dinlemenin meydana geldiğini, dolayısıyla partisinin özerkliğinin hedef alındığını ifade eden Andrulakis, "Başbakan (Kiryakos Miçotakis) dün beni yine Milli İstihbarat Servisinden bilgi almaya davet etti. Kendi hükümeti yüzünden olan bir şey nedeniyle. Şikayette bulunduğum gün dosyamın imha edildiğini de biliyoruz. Biz yasal ve şeffaf bir şekilde bunun neden meydana geldiğini öğrenmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ