Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Türk Sineması'nın efsane ismi Hülya Koçyiğit'in sunduğu "Film Gibi Hayatlar" programının bu haftaki konuğu ünlü oyuncu Özge Borak oldu.

Samimi açıklamalarda bulunan Borak, babası Selçuk Borak'ın İstanbul Devlet Operası ve Balesi sanatçısı, annesi Buket Borak'ın balerin, abisi Selim Borak'ın balet olması sebebiyle küçükken balerin olmak istediğini söyledi.

"MESLEĞİMİN UZUN BİR ÖMRÜ VAR"

Özge Borak, "O kadar çok istemiştim ki balerin olmayı... Olamadım da değil aslında hayat öyle yönlendirdi diyelim. Atatürk Kültür Merkezi'nde o zaman çocuklar için bale kursu başlatılmıştı ve fakat 8 yaşından itibarendi. Ben o zaman 7 yaşındaydım almadılar, ben konuk olarak gittim. 8 yaşında Şehir Tiyatroları'nın çocuk bölümü açıldı, onun sınavına girdim ve öyle şekillendi. Aslına bakarsanız hiç pişman değilim çünkü iyi ki tiyatro... Mesleki açıdan uzun bir ömrü var mesleğimin. Sonuçta bale yaptığın zaman bir yaştan sonra ya karakter roller oynanacak ya da eğitmen olacaksınız, çalıştırıcı olacaksınız. Ömrümün yettiği sürece sahnede olabileceğim bir mesleğe sahibim o yüzden çok mutluyum." şeklinde konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ