Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZİNCAN'ın İliç ilçesinde meydana gelen maden faciasında toprak altında kalan ve 4 ay sonra cenazesi çıkartılan 3 çocuk babası Mehmet Kazar (57), memleketi Osmaniye'de topağa verildi.

        İliç ilçesinde Anagold Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye ait altın madeni sahasında, 13 Şubat'ta meydana gelen heyelan sonrası toprak altında kalan 9 işçiden Mehmet Kazar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Evli ve 3 çocuk babası olan Kazar'ın cenazesi, dün memleketi Osmaniye'nin Sumbas ilçesine getirildi. Bugün Esenli köyünde düzenlenen cenazeye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Sumbas Kaymakamı Furkan Taşkıran, Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, ailesi ve vatandaşlar katıldı. Kadirli Müftüsü Cafer Erol'un kıldırdığı namazın ardından Kazar'ın cenazesi, Esenler köyü mezarlığında toprağa verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa