Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Çatkılı Acıgöl Halk Eğitim Merkezi yanında yapımı devam eden Acıgöl 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasında incelemelerde bulundu.

        Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Çatkılı, "Eğitim olmadan hiçbir şey olmuyor. Eğitimde bir taraftan fiziki imkânları artırırken bir taraftan da eğitim kalitesini artırarak ilçemizin adını eğitimle anılan gözde bir konuma getirmek temel hedeflerimizdendir. Devletimizin eğitime verdiği önem ve ayırdığı bütçe her geçen yıl artarak devam etmektedir. Bugün 4050 kişilik sınıflardan 2530 kişilik sınıflara geldik. Türkiye’de çocuklarımız artık gelecekle ilgili daha farklı konuşuyor, daha farklı projeler ortaya koyabiliyorlar” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa