Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika magazin haberleri: Mustafa Sandal'ın paylaşımı olay oldu
        • 1

          2020'de ilişkilerine bir şans daha tanıyan popçu Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup'un birlikteliği tam gaz devam ediyor. Nikah masasına oturmaya hazırlanan çiftten Sandal, sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

        • 2

          "BENİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ"

          Dün 52 yaşına basan Mustafa Sandal, hayranlarının kutlama mesajlarına teşekkür etti. Doktoru ile birlikte objektif karşısına geçen ünlü şarkıcı, "Canım dostlarım, yol arkadaşlarım; sosyal medyadaki doğum günü mesajlarınız beni çok mutlu etti. Hepinize çok teşekkürler. Siz de iyi ki doğdunuz, iyi ki böyle güzel bir ülkemiz var ve ben sizler için besteler yapıp, şarkılar söylüyorum." mesajını paylaştı.

        • 3

          "BU SEN DEĞİLSİN!"

          Değişimiyle dikkat çeken Sandal'ın bu paylaşımı sosyal medyada olay oldu. Kullanıcılar, yüzüne uyguladığı filtrenin dozunu kaçıran Mustafa Sandal'ı adeta tanımakta zorlandı. Bu paylaşımıyla alay konusu olan şarkıcıya takipçileri, "Bu sen değilsin!" ve "Ne yaptıysa 'iptal' tuşuna bassın ve geri dönsün." şeklinde yorumlar yaptı.

        • 4

          "TARİHİ NETLEŞTİRMEDİK"

          Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Melis Sütşurup ile haklarında çıkan 'evlilik' haberlerini doğrulayan Mustafa Sandal, "Evet birtakım hazırlıklar yapıyoruz, ancak tarih konusunda henüz net bir şey yok." açıklamasını yapmıştı. Parmağındaki tektaş yüzük ile dikkat çeken Sütşurup, "Bu evlilik için takılan yüzük değil, hep vardı." dedikten sonra, Sandal, " Onu henüz göremezsiniz." ifadelerini kullanmıştı.

        • 5

          "KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİK"

          Ünlü şarkıcı, Sütşurup ile ayrılığının ardından verdiği röportajda, "Melis ile keyifli vakit geçirdik" şeklinde konuşmuştu.

        • 6

          "MİDEMİ BULANDIRAN ŞEYLER VAR"

          Eski sevgilisinin sözlerine kızan Melis Sütşurup ise şu ifadeleri kullanmıştı:

          Mustafa ile ilişkimizin bitme nedeni onun telefonunda gördüğüm bir mesaj değil. Mustafa hakkında tesadüfen öyle bir şey öğrendim ki ilişkiyi hemen bitirdim.

          Zaten öncesinde de midemi bulandıran çok şey vardı ama bunlar aldatma, ihanet gibi konular değil. Daha çirkin şeyler. Detayına girmem bana yakışmaz.

        • 7

          Ayrılık sebebi olarak, Emina Sandal ile 10 yıllık evliliklerini bitiren Mustafa Sandal'ın boşanma protokolü çerçevesinde eski eşine verdiği para nedeniyle mali sıkıntı içine girdiği iddiası ortaya atılmıştı.

        • 8

          "BORÇ" İDDİASI

          O dönem sevgilisi Sütşurup'tan 100 bin TL borç aldığı iddia edilen Sandal'ın birlikteliği sürdürmek istemediği konuşulmuştu.

          Emina Jahovic ile boşandıktan sonra Mustafa Sandal'ın adı, başta oyuncu ve model olan Ceren Hindistan olmak üzere pek çok güzelle anılmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa