Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş'ta Ali Kuşçu Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Muş Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerin yıl boyunca El Sanatları ve İş Beceri Uygulamaları derslerinde yaptığı ürünler sergilendi.

        Eski Valilik önünde açılan sergiyi gezen İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, gazetecilere, yıl içinde özel öğrencilerin yaptığı el emeği göz nuru ürünlerin vatandaşın beğenisine sunulduğunu söyledi.

        Özel öğrencilerin el sanatları dersinde özel ürünler ürettiğini ifade eden Kıvanç, şöyle konuştu:

        "Bu sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin büyük emeklerle işledikleri ürünleri sergiledik. İnanıyoruz ki öğrencilerimiz becerilerini geliştirerek gelecekte daha güzel ürünlere imza atacaklar. Çocuklarımızı bu şekilde topluma kazandırmaya çalışmaktayız. Öğrencilerimiz evlerinden alınarak okula getiriliyor ve burada her türlü ihtiyaçları karşılanıyor. Öğrencilerimiz, yaptıkları ürünleri satarak aile bütçelerine de katkıda bulunuyor. Bu hizmetleri bize sunan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Bakanımıza ve tüm yetkililere teşekkür ederiz"

        Programa, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kırtay, şube müdürleri ve davetliler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa