Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Murat Kurşun babasını evlendirdi - Magazin haberleri
        • 1

          Fantezi müziğin sevilen ismi Murat Kurşun, bu kez kendisi için çok özel ve farklı bir düğünde sahne aldı. Kurşun, her evlada nasip olmayacak bir sürece vesile olup babasını evlendirdi ve düğünde şarkılarını onlar için söyledi. Şarkıcı babası için yaklaşık bir yıldır aradığı gelini Fas’tan buldu.

        • 2

          Murat Kurşun, 62 yaşındaki babası Abdulmuttalip Kurşun’u görücü usülüyle Faslı Naime Çağret ile Mardin’deki bir otelde önceki akşam düzenlenen bir düğün töreniyle evlendirdi.

        • 3

          Mardin’deki akrabalarının da hazır bulunduğu düğün töreninde konuşan Murat Kurşun, "Biz anneciğimi yaklaşık 13 yıl önce kaybettik. Babam o zamandan beri yalnızdı. Kız kardeşim önce sıcak bakmadı ancak sonra ikna oldu. Kardeşlerim ile birlikte karar verip babamızın daha mutlu ve huzurlu olması için evlendirdik" dedi.

        • 4

          "BABAMIN ÇÖPÇATANI OLDUM"

          Babasının Faslı hayat arkadaşını bizzat kendisinin bulduğunu anlatan Kurşun "Balıkesir’deki komşumun kuzeni olan Naime Hanım’ın fotoğrafını bana gösterdiler. Ben de babama gönderdim, o da beğendi ve gidip Balıkesir’den gelinimizi aldık. Babamızın mutluluğu bizim mutluluğumuz. Babamın çöpçatanı da oldum, kısmet..."diye konuştu.

        • 5

          BAŞLIK PARASINI ÖDEDİ

          Fas’ta adet olduğu için gelini başlık parasıyla aldıklarını da belirten Kurşun "Hiç önemli değil. Babam mutlu olsun yeter. Bir babamız var başımla beraber mutluluğu için her şeyi yaparım. Mevlüdümüzü de yaptık. Allah mutlu etsin inşallah" dedi.

        • 6
        • 7

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa