Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZCİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

        Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Muğla İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Bodrum ilçesindeki Denizciler Derneği'ni ziyaret etti. Denizcilik sektörü temsilcilerinin sorun ve taleplerini dinleyen Bakan Karaismailoğlu, "Amacımız sanayicimizin, üreticimizin önündeki bütün kısıtlamaları ortadan kaldırarak, onların hem lojistik maliyetlerini azaltmak hem de çalışma koşullarını iyileştirmek. Denizcilik sektörü en kıymetli işlerimizden biri. Diğer sektörlere ne kadar yatırım yapsak da sonuçta sektörlerin buluşma yeri denizlerimiz, limanlarımız oluyor. Yerinde birebir görüşüp sorunları dinlememiz, sorunların çözümü açısından çok faydalı oluyor" dedi.

        Bakan Karaismailoğlu, sektör temsilcileriyle gerçekleşen toplantılara çok kıymet verdiklerini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Sorunlar bize geliyordu ama buraya gelip birebir iletişim kuralım istedik. Böylece daha hızlı aksiyon alabiliriz. Sektörün önündeki daralmaları nasıl aşabiliriz? Tavsiyeleriniz, fikirleriniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda çözüm üreteceğiz. Talepler çalışmalarımıza rehber olacak."

        Konuşmaların ardından Bodrum Liman Başkanlığını da ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu'nun geceyi ilçede geçireceği öğrenildi. (DHA)Cavit AKGÜN/ MUĞLA, (DHA)DHA-Genel Türkiye-Muğla Cavit AKGÜN

        2022-09-17 22:56:01

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa