Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Menteşe Şahidi Ortaokulundan iki öğretmen Polonya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘My DigiEdu World’ isimli Eramus+ KA210 projesinde Türkiye’yi temsil etti.

        Bulgaristan ve Yunanistan'dan katılan eğitim şirketleri (NGO), proje ortağı Türkiye, Polonya, Letonya ve Kuzey Makedonya’dan katılımcılara Web2 araçlarının eğitimde kullanım eğitimi verdi. Türkiye'den Menteşe Şahidi Ortaokulu'nu temsilen Rabia Kullapcı ve Mustafa Çulha Muğla ve Türkiye’yi temsilen katıldıkları programda, ilk gün Web2 araçları eğitiminin birinci bölümü gerçekleştirildi.

        İkinci gün Web2 araçları eğitiminin ikinci bölümü gerçekleştirilirken, Raciborz Üniversitesi ziyaret edildi. Üniversitenin robotik atölyeleri ziyaret edilerek burada robotik ve mekatronik derslerine katılım sağlandı. Üçüncü gün Polonya’daki ev sahibi okul Zesp SzkolnoPrzedszkolny nr 4 w Raciborzu okulu dışında iki farklı okul daha ziyaret edildi. Bunlardan Şahidi Ortaokulunda yürütülen ‘My Little Big World’ eTwinning projesnin ortağı olan Szkola Podstawova Nr 4 okulu ve diğeri özel çocukların eğitim aldığı Centrum Terapii Dzieciecej okulu oldu.

        Bir yıl önce 6 ortak kurum ile başlayan işbirliği Polonya'da ilk hareketlilik gerçekleştirilmiş oldu. Şahidi Ortaokulu yetkilileri, “Ev sahibi kurumdaki öğretmenlerin ve öğrencilerin olağanüstü hazırlıkları, mükemmel organizasyonları, misafirperverlikleri, minik sürprizleri, samimiyetleri, nezaketleri için Polonya ekibine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa