Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HENTBOLDAbu sezon EHF Kadınlar Avrupa Kupası'nda 3 tur birden geçerek adını çeyrek finale yazdıran Bodrum temsilcisi Yalıkavakspor, Portekizli rakibi Sport Lisboa E Benfica ile cumartesi günü deplasmanda oynayacağı ilk maç için bu ülkeye gitti. Avrupa'da bu sezon daha önce yine Portekiz'in ADA de Sao Pedro do Sul, İtalya'nın SSV Brixen Südtirol takımları ve temsilcilerimizden Ankara Yenimahalle'yi eleyerek adını son 8'e yazdıran Yalıkavakspor, ilk maçta avantajlı bir skor elde ederek turu 17 Mart Pazar günü Bodrum'da taraftarı önünde oynayacağı rövanşta geçmeye çalışacak.

        Avrupa'da 3 yıl önce 2021'de EHF Kupası'nda yarı finale kalmayı başaran temsilcimiz o dönem takımda ortaya çıkan koronavirüs salgını nedeniyle maçlarını oynayamadan elenmenin üzüntüsünü yaşamıştı. Yine yarı final kapısına kadar gelen Yalıkavakspor'da Antrenör Kıvanç Özcan, "Avrupa'da son 8'e kalmak bizim için önemli bir adım. Rakip takımlar arasında en güçlülerinden biri ile eşleştik. Ancak biz de güçlü bir takımız. İyi bir savunma ve iyi bir hücum ile rakibimize en az onlar kadar güçlü olduğumuzu hissettirip, oradan avantajlı bir şekilde dönmek ve kendi sahamızda final yolunu açmayı hedefliyoruz" dedi.

        FOTOĞRFALI

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa