Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler MNG Kargo saat kaçta açılır kaçta kapanır? 2019 MNG Kargo çalışma saatleri ve dağıtım saatleri hts - Merak Edilenler Haberleri

        Türkiye’nin dört bir yanına kara yolu taşımacılığının yanı sıra havayolu kargoculuğu da yapan MNG Kargo, taşımacılık ve lojistik alanında kurulduğu günden beri Türkiye'nin en güvenilir kargo şirketlerinden biri olmuştur.

        Türkiye’nin lider kargo şirketlerinden biri olan MNG Kargo, MNG Holding iştiraki olarak kurulmuştur. 800’den fazla şubesi, 7 tanesi Teknolojik Aktarma Merkezi toplam 25 aktarma merkezi, 15 bölge müdürlüğü, 8000’i aşkın çalışanı, 2200'den fazla kara taşıma aracı ve 6 uçağıyla hizmet vermektedir. MNG Kargo, Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna ve dünyada 220 farklı ülkede, günde 700 bin adrese dünya standartlarında hizmet ulaştıran MNG Kargo, teknolojik yatırım ve donanım, yüksek deneyim, sürat, kaliteli insan kaynağı ve güven ortamını ileri düzeyde oluşturarak %100 müşteri memnuniyeti hedefiyle kargo hizmeti sunmaktadır.

        MNG KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

        REKLAM

        MNG Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam 08.30’da başlar ve Kapanış saati olan 18.00’a kadar hizmet vermeye devam eder. Hafta sonu cumartesi günleri 08.30’dan 14.00’a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

        MNG KARGO İLETİŞİM BİLGİLERİ

        MNG Kargo merkez binası, Maslak Mahallesi Sümer Sokak No:3 Ayazağa Ticaret Merkezi Kat: 5-6 Sarıyer / İstanbul adresinde bulunmaktadır. MNG Kargo merkez şubesine 0 212 366 55 55 numaralı telefon veya 0 212 366 55 60 faks numarasıyla ulaşabilirsiniz.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa