Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mazhar Alanson bilinmeyenlerini Habertürk'te anlattı

        Mazhar Alanson Habertürk'te yayınlanan Akılda Kalan'da Veyis Ateş'in konuğu oldu.Müzik yeteneğini neye borçlu?, MFÖ'nün bilinmeyenleri ne?, Tasavvuf'a duyduğu ilginin kaynağı ne?Mazhar Alanson, tüm bilinmeyenlerini anlattı.

        "BENDEN 'AŞIK' DİYE BAHSEDİLSİN"

        Okul sıralarındaki maceralarını anlatan Alanson, "İlk elime gitarı aldım, sonra ben kuzu gibi oldum. Benden 'aşık' diye bahsedilsin isterim. Ozan gibi..." dedi.

        "ONLAR KADAR MÜZİK BİLGİM YOK"

        Mazhar Alanson, "(MFÖ grubu) Benim onlar kadar müzik bilgim yok ama ben de birçok güzel şarkıya imza attım. Kesinlikle bu bir ilham meselesi. " diye konuştu.

        Neden MFÖ?

        Alanson, "Çünkü Mazhar, Fuat olarak başladık sonra Özkan eklenince MFÖ oldu." dedi.

        REKLAM

        Küslük oluyor mu?

        Alanson, "Biz konuşmayız Fuat ile fakat sahneye çıktığımızda küsme yapmayız. O tebessüm, o dansı birbirimize bakarak yaparız. En az Özkan küser, Fuat alıngandır, celallidir, Arnavut inadı vardır. Gönül kırma, fiziksel bir şey asla yok. Fuat ile küsünce 2-3 ay sürer ama Özkan ile çok küslüğümüz olmadı. Özkan'ın olduğu yerde hep eğlence vardır" diye konuştu.

        "BARIŞ MANÇO ŞİMDİ OLSA NELER YAPARDIK"

        Alanson, "Barış (Barış Manço) rahmetli, şimdi olsa neler yapardık. Onunla da çalıştık. Fuat onunla da ayrı çalıştı. Özkan bütün gruplarla çalıştı. Benkız muamelesi gördümsaçım uzunolduğu için. O muameleyigörürdüm sürekli. Barış Manço öyle bir ortamda geldi. Bunu Türkiye'ye kabul ettirdi. Sonra futbolcular geldi, uzun saç serbest oldu." ifadesini kullandı.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa