Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hasan YİĞEN/KULA (Manisa), (DHA)MANİSA'nın Kula ilçesindeki Süleyman Şah Camisi'nin imam odasındaki bilgisayar ile güvenlik kamerası kayıt cihazı çalındı.

        Süleyman Şah Camisi'ne sabah namazını kılmak için gelen cemaat, ana giriş kapısından giremeyince yan kapıdan içeri girdi. İmam odasının camlarının kırıldığını, güvenlik kameralarının duvara doğru çevrildiğini, sadaka kasasının zorlandığını ve giriş kapısının arkasına demir parçalarının konulduğunu fark eden cemaat, durumu polise bildirdi. Gelen polisler, imam odasındaki bilgisayar ile güvenlik kamerası kayıt cihazının çalındığını tespit etti, parmak izi araştırması yaptı. İmam odasının camını kırarak, içeri girdikleri belirlenen şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlatıldı.

        'SADAKA KUTUSUNU DAİH AÇMAYA ÇALIŞMIŞLAR'

        Sabah namazını kılmak için camiye geldiklerinde hırsızlık olayını fark ettiklerini belirten Hasan Hüseyin Leblebici, "Sabah namazını kılmak için hocamla birlikte camiye gelmiştik ama kapıyı açamadık. Kapıyı açamayınca 'Yan kapıdan girelim' dedik. Korktuğumuz için telefonlarımızın ışıklarıyla içeri girebildik. Gördüğümüz manzara karşısında şok olduk. Hırsızlık yapılmıştı. Sadaka kutumuzu dahi devirip, açmaya çalışmışlar. Ancak başaramamışlar" dedi. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa / Kula Hasan YİĞEN

        2022-09-06 15:42:10

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa