Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU (Manisa), (DHA)- MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, jandarmanın bir eve düzenlediği operasyonda 3 kilo kubar esrar ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

        İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Turgutlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ortak istihbarat çalışmasıyla Çıkrıkçı Mahallesi'nde yaşayan M.A.A.'nın (39) evinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Operasyon düzenleyen ekipler, ev ve eklentilerinde yaptığı aramada, 8 ayrı paket halinde alüminyum folyolara sarılı, satışa hazır toplam 3 kilo kubar esrar ile esrar içmede kullanılan pet şişeden yapılan 2 düzenek ele geçirildi. Evde olmadığı belirlenen M.A.A.'nın uyuşturucu maddelerin kendisine ait olduğunu söyleyen kardeşi M.A. (31) gözaltına alındı.

        Ev sahibi M.A.A. hakkında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunduğu bildirildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa / Turgutlu Doğan ÇİZMECİ

        2021-10-23 12:32:39

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa