Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TURGUTLU, (DHA) - TFF 2'nci Lig ekiplerinden Turgutluspor için yapılan yeni stadyumda son aşamaya gelindi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan 10 bin kişi kapasiteli stadyumun koltukları monte edilirken, sahanın çimleri de yeşerdi. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve Kulüp Başkanı Taner Kestaneci, çalışmaların devam ettiği stadyumu yerinde inceledi. Çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldıklarını belirten Belediye Başkanı Çetin Akın, "Her şey yolunda gidiyor. En kısa zamanda, Turgutlu halkımızın yeni mabedimizle buluşması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor" dedi.

        YUNUS YAĞIZ İLE YOLLAR AYRILDI

        Turgutluspor, 21 yaşındaki kaleci Yunus Yağız ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesinin sonlandırıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Yunus Yağız ile olan sözleşmemizi karşılıklı anlaşarak sonlandırmış bulunmaktayız. Kendisine kulübümüze vermiş olduğu katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.DHA-Spor Türkiye-Manisa

        2021-08-13 12:59:55

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa