Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA'nın Şehzadeler ilçesinde Ramazan Sündür (58) yaşamını sürdürdüğü boş dükkanda ölü bulundu. Sündür'ün vücudunda herhangi bir yara ve darp izine rastlanmadı.

        Eşinden uzun yıllar önce boşandığı öğrenilen 1 çocuk babası Ramazan Sündür, yaklaşık bir yıl önce, 1'inci Anafartalar Mahallesi Galericiler Sitesi'nde bulunan boş dükkanda yaşamaya başladı. Bir süredir Sündür'ü göremeyen çevre esnafı, merak edip dükkana kontrole gitti. Esnaf, Ramazan Sündür'ü dükkanda ölü buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, inceleme yaptı.

        Vücudunda herhangi bir yara ve darp izine rastlanmayan Sündür'ün cansız bedeni, otopsi için Merkez Efendi Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa