Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta Kocaelispor'a deplasmanda 2-1 yenilen Turgutluspor'un teknik direktörü Erdal İşkar, iyi futbol sergiledikleri maçtan puan alamadıkları için üzüldüklerini belirtti. 

        Kocaelispor karşısında oynanan futboldan ve mücadeleden memnuniyetini dile getiren Erdal İşkar, "Maçın ilk 15 dakikasında seyirci desteğiyle baskı kurduk. Daha sonra oyunu dengeledik. Fatih'in direkten dönen şutu var. İki yüzde yüz gol pozisyonundan yararlanamadık. Maçın geneline baktığımızda iyi mücadele ettik. Biz atamadık onlar attı. Bu maçı unuttuk. Artık Bayburt İl Özel İdare maçına hazırlanacağız" dedi. 

        Kaleci Cihan'ın sakatlığı bulunan kırmızı siyahlılarda, Kocaelispor maçında sakatlanan Kadir ve Mustafa Özgen'in durumları yapılacak kontrol sonrası netleşecek. 

         

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa