Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Basketbol Süper Ligi'nin yanı sıra yine Avrupa'da mücadele edeceği yeni sezon öncesi bütçede küçülmeye giderek teknik ekiple yollarını ayıran Manisa Büyükşehir Belediyespor, başantrenörlük görevine getirilen Ozan Bulkaz'la resmi sözleşmeyi imzaladı.

        Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Başkan Yardımcısı Ersin Öztaş ile yönetim kurulu üyeleri Erkan Turbil, Barış Ali Çınar, Eray Durukan, Nabi Başbay, Can Sezici, Mesut Köse ve Alper Ayan da yer aldı. Kariyerinde daha önce Uşak Sportif, Trabzonspor, Sakarya BŞB, Konyaspor ve Balıkesir BŞB takımlarını çalıştırıp, 2 yıllık sözleşmeye imza atan Bulkaz, hedeflerinin hem Süper Lig’de hem de Avrupa’da gurur duyulacak bir takım oluşturmak olduğunu söyledi. Bulkaz, kulübün altyapı konusundaki planlarının da kendisini mutlu ettiğini belirtti. Başkan Yardımcısı Ersin Öztaş ise altyapıyla koordineli bir şekilde başarılı olacaklarını dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa