Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya merkez ilçe Yeşilurt Tecde Mahallesi’nde temeli atılan Altınkaşık Cami için, “Senin de bir tuğlan bulunsun” kampanyası başlatılırken, Muhtar Ali Yiğit kampanyaya destek istedi.

        Tecde Mahallesi Muhtarı Ali Yiğit, bahçelik alanların imara açılmasıyla bu bölgeye birçok çok katlı apartmanların yapıldığını belirterek, “Yeni binaların yapılması nedeniyle sözü edilen bölgede nüfus yoğunluğu var. Bu bölgede de cami bulunmamaktadır. İmarda belirtilen yere cami inşaatını başlattık ve temelini attık. Ancak, bilindiği gibi bu tür ibadet yerleri vatandaşların katkıları ile yapılıyor. Bu nedenle desteğe ihtiyacımız var. Bir mikap beton 180 TL’dir. Cami dernek yönetimi olarak “Senin de bir tuğlan bulunsun” kampanyası başlattık. Destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa