Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Diriliş Ertuğrul 82. son bölüm fragmanı ve özeti

        Osmanlı Beyliği'nin kurucusu olan Osman Bey'in babası Ertuğrul Bey'in yaşamını konu alan Diriliş Ertuğrul, takipçileriyle 82. kez buluşuacak. Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Diriliş Ertuğrul 82. bölüm fragmanı ve özeti...

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Karacahisar kalesinde komutanları öldürdükten sonra, kaleye giriş çıkışların yasaklanması Samsa, Turgut ve Kutluca’yı zor durumda bırakmış Helena’nın yardımıyla tünelden kaçarak kurtulmayı başarmışlardı. Bunun yanında Helena, onlara çok önemli bir bilgi getirmişti.

        Bu bilgi sayesinde Ertuğrul’lar Vasilius’un getirttiği mühimmatları elde etmişlerdi. Mühimmatları Ertuğrul’lar tarafından alınan Vasilius ardı ardına aldığı darbelerle öfkeden çılgına dönmüştür. Artık Vasilius’u kontrol etmek çok zor olacaktır. Peki Vasilius’un eylemi ne olacaktır?

        Ertuğrul Vasilius’a karşı nasıl bir karşı hamlede bulunacaktır? Turgut, Kutluca ve Samsa’nın kaleden kurtulmasından ve mühimmat bilgisinin Ertuğrul’a ulaştırılmasından sonra Vasilius, en yakınlarındakinden şüphelenmeye başlayacaktır. Bu şüphesinin ardından gidecek ve suçluları bulmaya çalışacaktır.

        Bunun için zekice bir plan yapacak olan Vasilius, acaba istediği neticeye ulaşabilecek midir? Diğer yandan Dündar gittikçe Günyeli’ye bağlanmakta, Günyeli ise gün geçtikçe Hayme Ana’ya kendini sevdirmektedir. Halime bu durumdan ziyadesiyle rahatsız olmaktadır. Ertuğrul Dündar’ı Günyeli meselesinden uyarmıştır. Peki Dündar, abisinin uyarılarını dikkate alacak mıdır?

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL 81. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Askerlerinin Aslıhan’ı getireceği rahatlığıyla mağrur halde Hanlı Pazar’a gelen Vasilius, tuzak kurduğunu sanırken büyük bir tuzağın içine düşmüş ve Ertuğrul Bey’in gazabına uğramıştır. Lakin kendini garantiye alan Vasilius, Bamsı’nın Teo’nun elinde olması sayesinde takas edilmek şartıyla kurtulmuştur.

        REKLAM

        Teo ve adamları üç Türkmen beyini öldürtmüş, bunun karşılığında Ertuğrul, Karacahisar Kalesinde üç komutanın cesedini sallandırma emrini vermiştir. Görev başarıyla tamamlanmıştır fakat Kutluca, Turgut, Samsa henüz kaleden çıkamamışlardır. Ertuğrul ve Aliyar’ın aklı da onlardadır.

        Peki Turgut, Kutluca ve Samsa bu büyük tehlikenin içinde kaleden kurtulabilecekler midir? Kalede komutanları sallandırılan Vasilius bu şok halinden sonra nasıl bir hamlede bulunacaktır? Onun hamlelerine Ertuğrul’un karşı hamlesi ne olacaktır? Diğer yandan Dündar, Acar Bey’in kızı Günyeli’ye gönlünü kaptırmış, bu durumu Halime’ye açmıştır.

        Fakat Halime, Günyeli’nin Acar Bey’in kızı olduğunu dolayısıyla bu sevdadan vazgeçmesini söylemiştir. Eğer durumu Ertuğrul Bey bilirse bu ilişkiye gönlü razı gelmeyecektir. Peki Dündar, yengesinin tavsiyesini mi dinleyecektir, yoksa her ne pahasına olursa olsun duygularının peşinden mi gidecektir?

        80. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Batuhan’ı kullanarak, Aslıhan’ın yerini bulan Vasilius, Saadettin Köpek’in desteğini alarak Hanlı Pazarı elde etmek istemiştir. Askerlerinin Aslıhan’ı getireceği rahatlığıyla mağrur halde Hanlı Pazar’a gelen Vasilius, orada hiç aklına gelmeyen bir durumla karşılaşmıştır.

        REKLAM

        Ertuğrul ve Saadettin Köpek birleşmiş, Aslıhan Ertuğrul’un alpları tarafından kurtarılarak Hanlı Pazar’a getirilmiştir. Bu hali gören Vasilius büyük bir şok yaşamıştır. Şimdi yaptığı bütün hain planları gün yüzüne çıkan Vasilius ne yapacaktır? Ertuğrul ve Sadettin Köpek’in elinden kurtulabilecek midir?

        Diğer yandan Helena’nın desteğiyle zindandan kurtulan Bamsı, Vasilius’un oyunuyla barbar askerlerin saldırısına uğramıştır. Aklı Helena’da olan Bamsı zafiyet göstermiş yara almıştır. Şimdi büyük bir zorluk içindedir. Acaba kurtulabilecek midir?

        Bugüne kadar abisi Aliyar’a karşı duran Aslıhan, öğrendiği gerçeklerden sonra abisine karşı nasıl bir tavır içine girecektir. Halime ve Hayme ile ilişkileri ne yönde olacaktır?

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa