Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Dünyanın en zengin modeli Türkiye'de GALERİ-AHT

        Dünyanın en zengin süpermodeli olan ünlü Brezilyalı süpermodel Gisele Bündchen, Twigy için tasarladığı yeni koleksiyonunu tanıtmak için Türkiye'ye geldi. Bündchen'in tasarladığı Ipanema koleksiyonundan elde edilen gelirin bir kısmı çevre kuruluşlarına bağışlanıyor.

        Gökhan ARTAN / AHT

        Air France'a ait AF-1890 tarifeli seferiyle bugün saat 17:20'de Paris'ten İstanbul'a gelen Forbes'e göre eğlence dünyasının en zengin 16. kadını olan ünlü model Gisele Bündchen, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde "primeclass" CIP Servis hostesleri tarafından karşılandı. Türkiye'ye ilk kez gelen ünlü model gazetecilere herhangi bir açıklama yapmadı. Ünlü topmodel sadece gazetecilere Türkçe olarak "Merhaba İyi akşamlar" demekle yetindi. Gisele'nin terminal dışına çıkana kadar güvenliğini özel bir koruma şirketinin yanı sıra poliste sağladı.

        Ünlü topmodelin İstanbul'da Les Ottoman Otel'de kalacağı öğrenildi. Twigy markasının 5 yıldır reklam yüzü olan Gisele Bündchen, yaz aylarında plaj terliği ve sandalet olarak satılan kendi tasarladığı Ipanema markalı yeni kolleksiyonu yarın 500 kişinin katılacağı bir davetle Galatasaray Adası'nda tanıtacak. Gisele Bündchen'in tasarladığı ürünler 80 ülkede satılırken yabancı gazetecilerde tanıtımda görev alacak. Dünyanın en büyük plaj terliği firması Brezilyalı Grendene ile yapmış olduğu işbirliği kapsamında dört yıldır Ipanema koleksiyonunu yaratan Bündchen'in anlaşması gereği, elde edilen gelirin belli bir kısmı, çevre kuruluşlarına bağışlanıyor.

        DÜNYANIN EN ZENGİN SÜPERMODELİ

        Yaklaşık 190 milyon dolarlık serveti ile Guinness Rekorlar Kitabı'nda dünyanın en zengin süpermodeli olarak yer alan Brezilyalı model 20 Temmuz 1980 yılında Rio Grande do Sul'da dünyaya geldi. 1.80 boyunda 86-65-86 ölçülerinde ve 58 kilo olan anne ve babası Alman kökenli Gisele birçok kişi tarafından dünyanın gelmiş geçmiş en ünlü ve en yüksek miktarda para ödenen mankeni olarak kabul ediliyor. Bugüne kadar sayısız dergiye kapak olmuş ve billboardlarda yer almıştır. Gisele aralarında ABD, Brezilya, İtalya, İspanya, Fransa, Türkiye, Almanya ve Kore'nin de bulunduğu bir çok ülkede 20'den fazla markanın yüzü olmuştur. Gisele okul yılları boyunca çok zayıf olması sebebiyle arkadaşları tarafından 'safinaz' diye çağrıldı. 14 yaşında McDonald's'da Big Mac yerken keşfedilmiştir. Sonraları Brezilya'da gerçekleştirilen Elite Look of the Year yarışmasında ikincilik ödülü almış yarışmanın dünya çapındaki kısmında da dördüncülük ödülü almıştır. 1999 yılında Vogue Yılın Mankeni (Modeli) seçildi. 2000 yılında Dünyanın En Güzel Kızı olarak lanse edilerek Rolling Stone dergisine kapak olmuş dördüncü menken olan Gisele'in en ünlü aşk macerası 2000 yılında Los Angeles'ta bir partide tanıştığı Leonardo di Caprio oldu. 26 Şubat 2009 tarihinde Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady ile evlendi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa