Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Kütahya Haberleri

Kütahya’nın Gediz ilçesinin yeni kaymakamı Hakan Alkan oldu.

Yayınlanan Vali yardımcıları, Kaymakamlar ve Emniyet Müdürleri kararnamesi ile yaklaşık 3 yıldır Gediz Kaymakamlığı yapan Muhammet Önder Gaziantep Vali Yardımcılığına atandı. Gediz Kaymakamlığına ise Çorum ili Osmancık ilçesi Kaymakamı Hakan Alkan getirildi.

Kaymakam Hakan Alkan’ın biyografisi

“1978 yılında Afyonkarahisar’da doğdu. 2002 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu kaymakamlık sınavını kazanarak 2003 yılında Kastamonu’da Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Kastamonu ili Pınarbaşı, Çatalzeytin, Tosya ilçelerinde ve Isparta ili Aksu ilçesinde kaymakam vekilliğinin ardından 2004 yılında Milli Güvenlik Akademisi’ne katılmış ve yurtdışı stajı için, Almanya Stutgart merkezli Schwbisch Hall’deki GoetheInstitut ’de sekiz ay dil kursuna, üç ay da Kaymakamlık ve Belediye kurslarına katıldı. Sırasıyla; Konya Akören, Tunceli Çemişgezek, Rize Fındıklı, Van Vali Yardımcılığı, DenizliSerinhisar kaymakamlığı ve ÇorumOsmancık ilçesinde kaymakamlık görevini yapmakta iken son kararname ile Gediz Kaymakamı olarak görevlendirilmiştir. İyi derecede İngilizce ve Almanca bilen Kaymakam Hakan Alkan 2 çocuk babasıdır."

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri