Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Türkiye Kültür Yolu Festivali çerçevesinde düzenlenen İstanbul Kültür Yolu Festivali, yarın başlayacak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AKM'de düzenlenen basın toplasında İstanbul Kültür Yolu Festivali hakkında bilgi verdi. Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali'ne dâhil edilen yeni şehirleri de açıkladı.

Read more!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, şunları söyledi;

İstanbul, 2024 yılının 13'üncü durağı ancak bu eşsiz kültür - sanat yolculuğunun başladığı yer olmasıyla da ayrı bir öneme sahip. Ve tabii Türk - İslam medeniyetinin payitahtı ve dünya tarihinin muhtemeldir ki en gözde kenti olarak muazzam bir geçmişi, dünyanın en özel medeniyet miraslarını barındırıyor. Bütün bu zenginliği bir kez daha kültür ve sanatın bin bir rengiyle bezeyip gözler önüne sereceğiz.

Read more!

28 Eylül - 6 Ekim arasında gerçekleşecek 9 günlük festival için bu yıl 110’dan fazla etkinlik alanı belirledik. Galataport’tan Atatürk Kültür Merkezi'ne uzanan normal güzergâhımızın dışına da çıkacağız. Zira; İstanbul bunu talep ediyor, bu talebe karşılık vereceğiz. Belirlediğimiz bu noktalarda gerçekleştireceğimiz etkinlik sayısı ise bu yıl 500’ü geçecek.

Read more!

Bugün, İstanbul Devlet Opera ve Balesi sanatçılarımızın eşsiz performanslarıyla sahneleyecekleri 'Carmina Burana' temsiliyle festivalimizin galasını yapmış olacağız. Yarın itibarıyla da sahnelerimiz ve salonlarımız adeta yıldız yağmuruna tutulacaklar.

Galataport Saat Kulesi Meydanı ve Ümraniye Millet Bahçesi’ne sahne kurduk.

Galataport sahnesinde Gazapizm, Madrigal, Homeland, Serkan Çağrı, Tuluğ Tırpan, Simge, Aşkın Nur Yengi, Fatma Turgut, Can Bonomo, Norm Ender ve Lvbel C5; Ümraniye Millet Bahçesi’nde ise Oğuzhan Koç, Ekin Uzunlar, Gökhan Türkmen, Derya Uluğ, Simge, Haluk Levent, Ferhat Göçer, Ebru Yaşar ve Alişan müzikseverlerle buluşacaklar.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ