Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in Noel’i geçirmek üzere geldiği Windsor Kalesi’ne ait araziye izinsiz giren ve üzerinde saldırı silahı bulunan şahıs tutuklanmıştı.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in bu yıl Noel’i geçirmek için geldiği Windsor Kalesi'ne ait araziye bir şahsın izinsiz şekilde girdiği bildirilmişti. Thames Valley polisi tarafından yapılan açıklamada, 19 yaşındaki zanlının Southamptonlı olduğu ve yerel saatle 08.30’da kaleye ait araziye izinsiz şekilde girdiği aktarılmıştı.

İngiliz The Sun'ın ele geçirdiği video 19 yaşındaki zanlının adının Jaswant Singh Chail olduğunu ortaya çıkardı. The Sun'ın ele geçirdiği Snapchat videosunda zanlı "Üzgünüm. Yaptıklarım ve yapacağım şeyler için üzgünüm. İngiliz Kraliyet Ailesi'nin Kraliçesi II. Elizabeth'e suikast girişiminde bulunacağım. Bu, 1919 Jallianwala Bagh katliamında ölenlerin intikamı. Ayrıca öldürülen, aşağılanan ve ırkları nedeniyle ayrımcılığa uğrayanların intikamı. Ben bir Hintli Sih'im, bir Sith'im. Adım Jaswant Singh Chail'di, artık adım Darth Jones" derken görülüyor.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ