Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Konya Tramvay Hattı

Öncelikle Konya’da yaşıyorsanız Konya tramvay durakları hangileri biliyor olmalısınız. Özellikle günlük olarak işe ve okula gidenler yolculuk için tramvayı tercih edebiliyor. Saatlerinin belli olması ve aynı zamanda çok fazla lokasyondan geçiyor olması fazlasıyla önemli.

Konya tramvay hattı güzergahı için işte şu hatlardan bahsedeceğiz:

Hat 1: Alaaddin Selçuk Üniversitesi Duraklar

  • - Kampüs Tramvay Hareket Merkezi, Kayalar Cami İstasyonu, Bosna Hersek İstasyonu, Buzlukbaşı Köprüsü Durağı, Fırat Caddesi İstasyonu, Piri Reis Durağı, Sancak İstasyonu, Japon Parkı Tramvay Durağı, Yazır İstasyonu, MTA Durağı, Elmalı Hamdi İstasyonu, MEDAŞ Durağı, Otogar Tramvay Hareket Merkezi, Otogar Durağı, Erenkaya Caddesi Durağı, Binkonutlar İstasyonu, Eyüp Sultan, Birinci Organize Sanayi, Teknik Lise, Şehitler Cami, Aydınlık Evler, T23 Tramvay Durağı, Eski Sanayi, Kunduracılar, Kule Tramvay Durağı, Nalçacı, Belediye, Kültürpark, Zafer, Alaaddin, Tıp Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi Durağı.

Konya tramvay durakları isimleri listesinden sonra bir diğer hattan da bahsedelim. Bir diğer hat da işte şu duraklardan geçiyor:

Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ