Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın Karapınar ilçesinde 2024 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nda (İOKBS) tam puan alan TOKİ Yavuz Selim Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Yağmur Yalçınöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet İçalan tarafından ödüllendirildi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasında düzenlenen törende Yağmur Yalçınöz'ü gösterdiği üstün başarıdan dolayı tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İçalan, öğrenciye, emeği geçen öğretmenlere ve okul yöneticilerine teşekkür etti.

        Bu tür başarıların ilçenin eğitim kalitesini ve motivasyonunu artırdığına dikkat çeken İçalan, "Bu başarı, öğrencilerimizin azmi ve öğretmenlerimizin özverili çalışmaları sayesinde elde edilmiştir. Yağmur Yalçınöz’ü ve tüm emeği geçenleri kutluyorum." dedi.

        Başarısından dolayı ödüllendirilen Yağmur Yalçınöz ise, yaşadığı mutluluğunu dile getirerek, bu başarıda kendisine öğretmenlerinin ve ailesinin büyük katkısı olduğunu söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa