Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli Hayvan Hakları Derneğince, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Karamürsel ilçesinde etkinlik düzenlendi.

        Karamürsel Kültür Merkezi'nde toplanan ilçe protokolü ve öğrenciler, sahil boyunca yürüyerek barınaktaki sokak hayvanlarına mama verdi.

        Dernek Başkanı Selma Pilatin Pek, hayvanların insan hayatında önemli yeri olduğunu belirterek, "Hayvanseverlerden rica ediyoruz; heves uğruna hayvan sahiplenip daha sonra sokağa bırakmayın. Onları bir aile ferdi gibi sahiplenin." dedi.

        Etkinliğe, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Veteriner Hekim Mustafa Demir, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete, AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Mevlüde Şahin, Kocaeli Hayvan Hakları Derneği yönetim kurulu üyeleri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa