Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ'ninKartepe ilçesindeki bir taşımacılık şirketinde E.K., ortağının oğlu Y.İ.H.'yi tabancasını temizlediği sırada vurdu. Y.İ.H. (20) sol kasığından yaralanırken, E.K. gözaltına alındı.

        Olay, saat 12.30 sıralarında Köseköy Mahallesi Anıt Sokak'taki taşımacılık şirketinde meydana geldi. İddiaya göre; E.K., ortağının oğlu Y.İ.H. ile otururken tabancasını temizlemeye başladı. E.K., silahını doldur-boşalt yaptığı sırada tabancadan çıkan mermi Y.İ.H.'nin sol kasığına isabet etti. E.K.'nın ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Y.İ.H. Kocaeli Şehir Hastanesi'ne kaldırılırken, E.K. gözaltına alındı. Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, Y.İ.H.'nin babasının olayın yanlışlıkla meydana geldiğini belirterek şikayetçi olmadığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa