Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kocaeli'de cinayet! Kuzenini ölüme götürme anları görüntülendi

        Kocaeli’de 9 Mayıs'tan beri kayıp olan ve ormanlık alanda gömülü olarak cesedine ulaşılan 26 yaşındaki Yusuf Acar’ın katili babasının amcasının oğlu Ş.A.(42) çıktı. Edinilen bilgiye göre Çayırova’da oturan Yusuf Acar’dan 9 Mayıs gününden sonra eve dönmeyince yakınları polis ekiplerine haber verdi.

        İhbar üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri inceleme başlattı. İncelemede Acar’ın en son babasının amcaoğlu Ş.A. ile birlikte Körfez ilçesinde yürürken Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarınca görüntülendiği belirlendi.

        Görüntüler üzerine polis ekiplerince gözaltına alınan Ş.A., 2 gün süren sorgusunun ardından Yusuf Acar’ı öldürdüğünü ve Körfez Kalburcu köyünde ormanlık alana gömdüğünü söyledi. İfadeler doğrultusunda Kalburcu köyünde ormanlık alana giden polis ekipleri, Yusuf Acar’ın başından 3 el ateş edilerek öldürüldükten sonra gömüldüğü alanda cesedine ulaştı.

        ÖLÜME BÖYLE GİTMİŞ

        Olayın ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınan Ş.A. tutuklanırken, cinayet ile ilgili yeni görüntüler de ortaya çıktı.

        Zanlı Ş.A. ile maktul Yusuf Acar’ın bir cami bahçesinde çay içtikten sonra, merdivenlerden birlikte indikleri görülüyor. Bir başka görüntüde ise otomobilin içinde bulunan ikili cinayet mahalline gidiyor. Bu görüntülerden dakikalar sonra Yusuf Acar, Ş.A. tarafından silahla vurularak öldürülüyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa