Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Çocuk Kitap Kurdu ile Can Haylazlara Karşı oyunu sahneleniyor

        Kitap Kurdu, kitap okumaktan hoşlanan; ders çalışmaktan zevk alan çocukların zihinlerinde yaşamaktadır. Haylazlarsa kitap okumayı sevmemekte ve sürekli derslerden kaytarmaktadırlar.

        Sınıfın çalışkanı Can; Haylazların buluşma noktası olan deponun yakında bir kütüphaneye dönüştürüleceğini Haylazlara bildirir. Fakat bu Haylazların hiç hoşuna gitmez. Can ve öğretmeni Haylazların ders çalışmasını sağlamak için bir plan yaparlar.

        Sene sonunda yapılacak olan bilgi yarışmasına Haylazlar katılacaktır. Can’ın yardımıyla ders zamanı ders çalışmaları; oyun zamanı oyun oynamaları gerektiğini anlar ve bunu uygularlar. Artık onlar da birer kitap kurdudurlar.

        Metin ve müzikleri Kenan Korbek tarafından yazılan ‘’Kitap Kurdu ile Can Haylazlara Karşı’’ çocuk müzikalinin rejisörlüğünü Süleyman Tekin, reji asistanlığını Soner Fahlioğulları yapıyor. Dekor ve kostüm tasarımı Hatice Kaptı, ışık Barış Arslan ve koreografi Tolga Ergen tarafından gerçekleştiriliyor.

        Eserde başlıca rolleri; Dağhan Ergün, Mustafa Özer, Yusuf Ziya Büyükaslan, Pınar Duygu Çınar, Başak Yıldız, Orhan Güllüler, Ercüment Şirin, Burcu Özdoğan, Serin Saybaşılı, Beste Berk, Ayşegül Devrim Dinçer, Özlem Pamuk ve Melahat Yavuz paylaşıyor.

        Eserin diğer temsilleri 31 Ekim 2018 Çarşamba günü 10:30 ve 14:00’ da sahneleniyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa