Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde belediye tarafından Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarda genel temizlik çalışması yapıldı.

        Belediyeden yapılan açıklamada, Yahşihan Belediyesi ekiplerinin Acısu Mezarlığı'nda vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde kabir ziyaretlerini yapabilmeleri için genel temizlik, bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdiği belirtildi.

        Mezarlığın, hummalı bir çalışmayla bayrama hazır hale getirildiği ifade edilen açıklamada, günler öncesinde başlayan çalışmaların ardından mezarlığın vatandaşların ziyaretine hazırlandığı aktarıldı.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Ahmet Sungur, "Mezarlık ziyaretleri bayramlarda vatandaşlarımızın önem verdiği konulardan biri. Biz de belediye olarak her bayram öncesinde olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde kabir ziyaretlerini gerçekleştirmeleri için mezarlıklarda ot biçimi başta olmak üzere gerekli bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını tamamladık. Şimdiden tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa