Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP'den Kırıkkale Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Önal mazbatasını aldı.

        Kırıkkale Adliyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törende Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Kaya, Önal'a mazbatasını takdim etti.

        Burada olmanın çok anlamlı ve kıymetli olduğunu belirten Önal, tüm siyasi partilere ve adaylarına teşekkür ederek başarılar diledi.

        Bunun bir yarış ve seçim olduğunu aktaran Önal, "Bu seçimin kaybedeni yoktur. Kaybeden hiç kimse yoktur, herkes kazanmıştır. Ahmet Önal bu kentte yaşayan herkesin belediye başkanıdır. Benim dünyamda asla 'şucu, bucu, şuralı, buralı, şu partili, bu partili' ayrımı olmadı. Bize oy veren, vermeyen herkesten Allah razı olsun." diye konuştu.

        Önal ve partililer, daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak Zafer Caddesi'nden Kırıkkale Belediyesi'ne yürüdü.

        Belediye önünde toplanan partililere seslenen Önal, ardından Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır'dan görevi devraldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa