Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Kırıkkale Haberleri

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde 5 gün önce Kızılırmak'ta boğulma tehlikesi geçiren arkadaşını kurtarmaya çalışırken suda kaybolan İran uyruklu kişinin cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, Yahşihan ilçesi Kadıoğlu Mahallesi'nden geçen Kızılırmak'ın kıyısında piknik yaparken kıyıda ceset gören aile, jandarmaya haber verdi.

Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, cesedin, 1 Ağustos'ta arkadaşını kurtarmaya çalışırken kaybolan İranlı Hasan Babaeıyeganeh'e ait olduğunu belirledi.

Babaeıyeganeh'ın cesedi, incelemenin ardından Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Babaeıyeganeh, 1 Ağustos'ta ailesi ve arkadaşlarıyla Celal Bayar Parkı'na piknik yapmaya gitmiş, serinlemek için girdiği suda boğulma tehlikesi geçiren arkadaşı İman Caferi'nin kıyıya çıkmasını sağladıktan sonra akıntıda kaybolmuştu.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri