Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Kiptaş Tuzla Aydınlıkevler konut kura çekilişi ve isim listesi sorgulama ekranı: 2022 Kiptaş Tuzla Aydınlıkevler çekiliş sonuçları isim listesi görüntüle - Merak Edilenler Haberleri
        • 1

          İBB iştiraki olan Kiptaş'ın Kiptaş Tuzla Aydınlıkevler konutları kura çekilişi için beklenen gün geldi çattı. 32 blok üzerinde, 1396 konuttan oluşacak olan projede, ön başvuru süreci geçtiğimiz haftalarda tamamlanmıştı. Duyurulduğu üzere, Kiptaş Silivri 28 Aralık 2021 Salı günü tamamlandı...

        • 2

          KİPTAŞ’tan yapılan açıklamaya göre KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler hak sahibi belirleme kura çekilişi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımı ile noter huzurunda 13 Ocak tarihinde saat 11:00’den gerçekleşmeye başladı. Aydınlık evler kura çekilişi KİPTAŞ’ın sosyal medya hesaplarından canlı takip edilebilecek.

        • 3

          ÖN BAŞVURU BEDELLERİ İDADE EDİLECEK

          Ön başvuru bedelleri, kura sonucunda asil hak sahibi olamayan katılımcılara kura çekiliş tarihinden sonraki beş (5) iş günü içerisinde, aynen ve faizsiz olarak iade edilecektir.

        • 4

          Ancak kredi kartı veya banka kartlarına yapılan iade bedelleri bankalara bağlı olarak işlem gerçekleştikten 2-7 iş günü sonra yansıyabilmektedir.

          SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa