Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Zümrüt ve Fevziçakmak mahallelerini ziyaret ederek bölge sakinleriyle bir araya geldi.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Zümrüt Mahallesi'nde vatandaşlar tarafından karşılanan Çolakbayrakdar, Türkiye'ye örnek olan projelere imza attıklarını, her geçen gün daha iyisini yapabilmenin gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

        Mahalleye Kocasinan Akademi Tesisi'ni kazandıracaklarını aktaran Çolakbayrakdar, "Kadın kardeşlerimiz, çocuklarımız, gençlerimiz, büyüklerimiz ve herkes için ihtiyaç duyduğu büyük bir sosyal tesisin yeri hazır. Allah nasip ederse 2024 takvimi içerisinde yapacağımız ilk işlerden birisi sosyal tesisin ihalesi olacak." ifadelerini kullandı.

        Ardından Fevziçakmak Mahallesi sakinleriyle buluşan Çolakbayrakdar, insanların hayatına dokunan projeler yaptıklarını dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa