Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Kurban Bayramı tatili sürecinde 2 bin 800 kolluk personelinin görev yapacağını bildirdi.

        Vali Ünlüer, düzenlenen basın toplantısında, bayramı tatili süresince vatandaşların bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri için kolluk kuvvetlerince 254 timin oluşturulduğunu aktardı.

        Şu an için kent genelinde tüm tedbirlerin alındığını belirten Ünlüer, "Asayiş ve jandarma timimiz ve trafik timimizle 2 bin 800 personelimizle görev başında olacağız. Bu arkadaşlarımız asayiş noktalarında ve trafik noktalarında vatandaşımıza hizmet edecekler." dedi.

        Vali Ünlüer, tatil sürecinde yola çıkacak sürücülere de trafik kurallarına uymaları yönünde çağrıda bulundu.

        Vali Ünlüer, bayramın birinci günü Milli İrade Meydanı'nda saat 18.30'da gerçekleştirecek bayramlaşma programına vatandaşları davet etti.

        Toplantıya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve ilgililer katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa