Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Japon otomobil üreticisi Nissan, son dönemde Türkiye'ye özel bir planı devreye aldı.

Türkiye'de yeniden yapılanmaya giden şirket, bu kapsamda, Nissan çatısı altında 2012 yılından itibaren farklı görevler üstlenen ve son olarak Nissan Belçika Genel Müdürü olarak görev yapan Charbel Abi Ghanem'i, Nisan ayında Nissan Türkiye genel müdürlük görevine getirdi.

Yeniden yapılanma süreci kapsamında Türkiye'nin bağlı olduğu bölgeyi de değiştiren Nissan, Türkiye'yi AMIEO (Afrika, Orta Doğu, Hindistan, Avrupa, Okyanusya) bölgesinin Avrupa divizyonuna bağladı.

Böylece, Nissan Türkiye'nin yeni genel müdürü Charbel Abi Ghanem de, markanın Türkiye’deki satış ve pazarlama operasyonlarını Nissan Avrupa Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Jordi Vila’ya bağlı olarak yürütmeye başladı.

Nissan'ın Türkiye özelinde yaptığı değişimi anlattığımız bu uzun girişin ardından, yapılan değişikliğin perde arkasına ve markanın gelecek hedeflerine bakalım.

'BU KADAR DALGALI BİR PAZAR GÖRMEDİM'

Japon markanın D-segment SUV modeli X-Trail'in Türkiye lansmanı kapsamında hem Charbel Abi Ghanem hem de Jordi Vila ile bir araya geldik.

Habertürk'e özel açıklamalarda bulunan her iki isim de, markanın yeni dönemi ve gelecek hedefleri ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Haberi Hazırlayan: Yiğitcan Yıldız
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ