Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir Doğalgaz Dağıtım A.Ş'nin (İzmirgaz) "hayalimdeki ağaç ev" temasıyla düzenlediği okullar arası resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

        İzmirgaz'dan yapılan açıklamaya göre, ortaokul 6-7 ve 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik olan ve bu yıl 11'incisi düzenlenen yarışmada öğrencilerden "Sana ait bir ağaç ev olsaydı nasıl olmasını isterdin?" sorusuna hayal dünyaları ile cevap vermeleri istendi.

        Değerlendirme sonucunda 14 eser sergilenmeye değer bulundu, 3 esere mansiyon, 3 esere ise derece ödülü verildi.

        Yarışmada özel bir okulun öğrencisi Ela Tanem Yeşildere birinci, Bornova Suphi Koyuncuoğlu Ortaokulu öğrencisi Kaan Köse ikinci, Bayraklı Mualla Muzaffer Yersel Ortaokulu öğrencisi Zeynep Genç üçüncü oldu.

        İzmir Doğalgaz Genel Müdürlük binasında düzenlenen ödül törenine İzmir Doğalgaz Genel Müdür Yardımcısı Zülküf Turhan, dereceye giren öğrenciler, öğretmen, veli ve çalışanlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa