Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Konak Belediye Başkan adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, kadının yaşanabilir dünya adına karar mekanizmasında yer alarak canla başla çalışan bir kimlik olduğunu belirtti.

        Çankırı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, kadınların dünyanın her yerinde belirleyici pozisyonunda olduğunu ifade etti.

        Kadının uzlaştırıcı gücüne dikkati çeken Çankırı, ayrıca bir araya getiren, buluşturan, uzlaştıran ve yaşanabilir dünya adına karar mekanizmasında yer alarak canla başla çalışan bir kimlik olduğunu belirtti.

        Çankırı üç dönem milletvekilliği yaptığını, ilk kadın TBMM İdare Amiri olduğunu hatırlatarak, kadının artık siyasette sandık başında oy kullanan birey olmaktan çıktığını, son 20 yılda kadınların temsil oranının arttığını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa