Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Bucaspor 1928'in teknik direktörü Cüneyt Dumlupınar, İzmir Hepimizin Derneği'ni (İZHED) ziyaret etti.

        Dernekten yapılan açıklamaya göre, İZHED Başkanı Cenk Yılmaz ile görüşen Dumlupınar, bu sezon başarılı bir dönem geçirdiklerini ifade ederek, üst lige çıkmayı hedeflediklerini aktardı.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Yılmaz ise yeni bir sivil toplum kuruluşu olduklarını, bu süreçte kentin sorunları ve çözüm önerilerine odaklandıklarını dile getirdi.

        Özellikle gençlerin spora teşvik edilmesinde kulüp başarılarının önemli olduğunu aktaran Yılmaz, "Bucaspor 1928 takımımız gayet başarılı ve emin adımlarla yoluna devam ediyor. Hocamızla iş birliği noktasında istişarede bulunduk. Kendilerine başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa